|

Få tilsvarende job via e-mail for

Svensk- og norsktalende kundes...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst och försäljning.StudentConsulting - Meet Your Future.

Ansök här

Overview

Placering

København, Hovedstaden

Bransch

Kundsupport/Service

Anställningsform

Heltid

Svensk- og norsktalende kundeservicekonsulenter søges til Elgiganten

Kundsupport/Service

Information om uppdraget

På vegne af Elgiganten søger StudentConsulting dygtige svensk- og norsktalende kundeservicekonsulenter til en fast heltidsstilling i København. Her bliver du en del af et nyt og engageret team, hvor professionalisme og god service er i centrum!
Elgiganten er Nordens største handelsvirksomhed inden for sit felt, og har stor fokus på intern udvikling og uddannelse af sine medarbejdere. Som en del af Elgigantens stærke brand og enestående kultur åbner du døren til en spændende karriere, i de spritnye kontorlokaler i Ørestaden.


Kunden i fokus
I rollen som kundeservicekonsulent bruger du dine gode kommunikative evner til at give kunden den bedst mulige købsoplevelse. Du bliver professionelt oplært til at kunne vejlede kunden i ombytningsprocedurer, besvare forespørgsler om lagerstatus, leveringsprocedurer m.v. over telefon, mail og chat.

Vi leder efter dig, der har evnen til at analysere kundens behov og vende et problem til en løsning, der er god for både kunden og Elgiganten.

Din hverdag i det nyetablerede Contact Center vil blive travl, men også fyldt med lærerige arbejdsopgaver og et meget socialt arbejdsmiljø.

Kunskaper för uppdraget

Den dygtige kundeservicekonsulent....
- er imødekommende, serviceminded og er god til at kommunikere med mange forskellige mennesker
- Trives i et arbejdsmiljø med højt tempo
- Er effektiv og resultatorienteret
- Har computeteknisk erfaring
- Taler og skriver flydende svensk eller norsk og engelsk
- Er stabil og punktlig


Elgiganten tilbyder
- En fastansættelse på fuldtid
- Et grundigt oplæringforløb på 3-4 uger
- Et godt og professionelt arbejdsmiljø blandt glade kollegaer
- Personlig og faglig udvikling
- Moderne og nyistandsatte kontorfaciliteter
- Gratis fitness
- Billig og lækker frokostordning
- En fast månedlig grundløn på 19.500 DKK med mulighed for bonus på op til 3500 DKK. Der er tillæg for aften- og weekendarbejde.


Elgiganten starter hold op d. 7. marts og d. 1. april 2017. Vi afholder samtaler til stillingen løbende. Send derfor din korte ansøgning, målrettet CV samt relevant eksamensbevis allerede i dag – så kan du komme hurtigere i proces!


Beskrivning av företaget

Prisbelønnede StudentConsulting er en rekrutterings- og bemandingsvirksomhed med fokus på unge mennesker i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring er vi i stand til at tilbyde interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion, logistik og transport. Find din fremtid på www.studentconsulting.dk allerede i dag!

Ansök här