|

Få tilsvarende job via e-mail for

SAS søger kabinepersonale

SAS is Scandinavia’s leading airline and has an attractive offering to frequent travelers. In 2014/2015, a total of 28.1 million passengers traveled with SAS to 119 destinations in Europe, the US and Asia. Membership in Star Alliance provides customers with access to a far reaching network. Altogether, Star Alliance offers more than 18,500 daily departures to 1,330 destinations in 192 countries around the world.

SAS Careers
SAS

SAS søger kabinepersonale

Kunne du tænke dig at arbejde for Skandinaviens førende flyselskab?  

Vi søger kabinepersonale til SAS. Har du lyst til at komme med ombord på teamet og være med til at opfylde vores vision om ”At gøre livet enklere for Skandinaviens frekvente rejsende”?


Om stillingen

Der er tale om et udpræget serviceerhverv, hvor du som kabinepersonale har stor indvirkning på vores passagerers rejseoplevelse og sammen med dine kollegaer har ansvaret for sikkerheden og trivslen ombord. For at trives i denne rolle er det vigtigt, at du brænder for at yde en god service, at du er lydhør, omhyggelig og ansvarsfuld. Du møder nye mennesker hver dag, både passagerer og kollegaer, og en vigtig del af arbejdet er at skabe og bevare relationer gennem en positiv og serviceorienteret holdning.


Tempoet i luftbranchen er ofte høj. Derfor er det vigtigt hurtigt at kunne sætte sig ind i nye situationer og samarbejde med kollegaer ombord for at nå et fælles mål. Vi vil gerne tilbyde vores passagerer den bedste rejseplan, hvilket betyder, at vores fly er i luften året rundt, på forskellige tider af døgnet og til forskellige destinationer rundt omkring i verden. Det er derfor vigtigt, at uregelmæssige arbejdstider passer ind i din hverdag. Vi sætter en stor ære i, at vores passagerer kommer frem til tiden og derfor er punktlighed en forudsætning i vores branche.


Vi søger nu medarbejdere til vores Ressourcepool (timeansat). Det er et fleksibelt job, hvor du i stor udstrækning selv kan påvirke dine arbejdstider. Som en del af Ressourcepoolen arbejder du meget under perioder med høj arbejdsbelastning som f.eks. i sommerperioden men også resten af året.


For at komme i betragtning skal du:

·have rigtige gode engelskkundskaber svarende til Berlitz niveau 4 

·have mindst 2 års erfaring fra servicesektoren

·tale mindst et skandinavisk sprog flydende 

·gymnasial uddannelse eller tilsvarende  

·være i god fysisk form og kunne gennemføre SAS helseundersøgelse

·være indstillet på at gennemføre alkohol og drug test 

·opfylde synskrav på 0,7 med eller uden korrektion 

·være mindst 160 cm og maks. 190 cm høj 

·kunne svømme mindst 200 meter 

·kunne fremvise en straffeattest

·fyldt 18 år (myndighedskrav) 

·Hvis du har tatoveringer skal de kunne dækkes af uniformen Vi tilbyder:

Et afvekslende job sammen med gode kollegaer, hvor du får mulighed for at få hele verden som arbejdsplads og har du lyst til at være en af os så ser vi frem til at modtage din ansøgning på nedenstående link.


Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen og uddannelsen, er du velkommen til at kontakte os via e-mail på sasrecruitment@cae.com

 

Kursusstart: Første kursusstart er i marts. Rekruttering og uddannelse sker i samarbejde med CAE. Uddannelsen finder sted i CAEs lokaler i København. Der betales ikke løn under uddannelsen.