|

Få tilsvarende job via e-mail for

iOS udvikler til Danmarks stør...

 
 
 
 
 
 
 

iOS udvikler til Danmarks største online satsning

FK Distribution A/S

Beliggenhed: Taastrup

 

Brænder du for at skabe og videreudvikle apps på en af Danmarks mest trafiktunge platforme hos en virksomhed, der arbejder målrettet med ambitiøse online satsninger? Er du passioneret omkring udvikling af brugervenlige apps på de nyeste teknologier? Så er du måske vores nye iOS udvikler. 
 
FK Distribution søger en engageret iOS udvikler med flair for design og den gode brugeroplevelse til vores online udviklingsafdeling, som i fællesskab står for design, udvikling og vedligehold på vores eksisterende apps og platform minetilbud. Du får hovedansvaret for iOS udvikling på iPad og iPhones, og du bliver involveret fra idéstadie til den fulde implementering og fortsatte udvikling på vores projekter. 
 
Du tilbydes 
En stilling du selv kan sætte dit præg på, hvor du bliver en del af en virksomhed, der har kort vej fra tanke til handling. Vi udvikler egne sites og apps baseret på de nyeste teknologier, og vi har en iterativ tilgang til udvikling på vores projekter med skærpet fokus på kvalitet og innovation.  
 
Vi tilbyder en alsidig hverdag med arbejde både i teams og på egen hånd. Du bliver en del af et nytænkende og agilt team, hvor dine ideer og input vil blive værdsat, og du vil komme til at arbejde tæt sammen med nogle af de dygtigste UX designere, samt app og .NET udviklere i Danmark.  
 
Om dig 
Jobbet er for dig der:  
  • Er klar til at yde en ekstra indsats og har lysten til at få hovedansvaret for al iOS udvikling 
  • Er passioneret omkring teknologi og holder dig opdateret af ren interesse 
  • Kan holde det tekniske og analytiske overblik 
  • Har 2-4 års erfaring som iOS udvikler, og har udviklet en eller flere apps, som kan hentes i App Store 
  • Har erfaring med Objective C og Swift, og en relevant uddannelse eksempelvis Datalogi, ITU, datamatiker eller lign.  
  • Taler og skriver flydende dansk 
Du er entusiastisk og ansvarsfuld i alt, hvad du arbejder med. Du har en faglig stolthed, brænder for at udvikle avancerede tekniske løsninger, hvor brugeroplevelsen er i centrum, og du har en naturlig lyst til at dygtiggøre dig.  
 
FK Distribution er eksperter 
Og vi brænder for det vi laver. Du vil dermed blive en del af en fremadskuende og entusiastisk virksomhed, der er midt i en rivende udvikling. Hos os er der højt til loftet, og vi har et dynamisk arbejdsmiljø, hvor tingene går stærkt. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med sundhedsforsikring og pensionsordning, som matcher dine kvalifikationer.  
 
Du kommer til at arbejde hos vores underleverandør på Islands Brygge og i vores moderne kontormiljø i Høje Taastrup tæt ved stationen. Vi sørger selvfølgelig for forplejning med en lækker frokost- og frugtordning, torsdagskage, kaffe ad libitum fra vores café samt diverse fællesarrangementer. Vil du lære mere om FK Distribution, så klik ind på vores hjemmeside fk.dk eller minetilbud.dk.  
 
Interesseret? 
Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV samt et par eksempler på dine tidligere projekter. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Tom Jensen på tlf. 4343 9900. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.  
 
FK Distribution formidler både digitale tilbud og tilbudsaviser til de danske forbrugere. Vi er midt i en rivende udvikling med at transformere os fra en klassisk distributionsvirksomhed til en avanceret postal virksomhed. Vi er i gang med at skabe den ultimative digitale portal og markedsplads med aktuelle og målrettede tilbud til forbrugeren. Vi står blandt andet bag NejTak+ og minetilbud. FK Distribution er et datterselskab til North Media A/S.