|

Få tilsvarende job via e-mail for

Global Area Sales Managers


Global Area Sales Managers søges til globalt strategisk salg indenfor teknologisk kommunikation


Billedresultat for protelevision technology corp a/S


Som Global Area Sales Manager hos ProTelevision Technologies, bliver du del af en etableret og anerkendt virksomhed i branchen. En virksomhed hvor produkternes kvalitet og ry er i top og hvor vækst potentialet fortsat er enormt. Du kan forvente dig en alsidig, travl og spændende dagligdag hvor du skal stå i spidsen for at finde og skabe relation til nye markeder, såvel som eksisterende kunder. Du arbejder via telefon og mail, men i høj grad også gennem de mange rejser til lande over hele verden. Det bliver dit job at identificere de rette stakeholders, opbygge relationer og entrere med de rette beslutningstagere i det givne marked. 


Det værdibaserede salg involverer en strategisk tilgang til relevante stakeholders på flere niveauer, som for eksempel statslige instanser (lobby arbejde) og TV-sender producenter (B2B). For den rette kandidat tilbydes en ekstremt spændende og engagerende dagligdag!


Hos ProTelevision hjælper vi hinanden med at komme i mål og er passioneret omkring det vi laver!


Tænker du strategisk? Kan du navigere i et mange facetteret miljø? Og kunne du tænke dig hele verden som din arbejdsplads? Så vil vi gerne have din ansøgning!


Vi søger en person, der ønsker at arbejde i en spændende branche, hvor din erfaring fra salgsjob med værdibaseret strategisk arbejde vil give dig en fordel. Du er klar til at investere 100+ dage om året på at være ude hos kunderne som er spredt ud over kloden, og er i øvrigt den proaktive intelligente sælger som formår at gøre det strukturerede, analytiske, informationssøgende forarbejde såvel som den raffinerede del ude hos kunden.


 


Vort kontor er placeret i Rødovre hvor du har dit udgangspunkt fra.


Vi søger dig der: • -                     Har salgserfaring som beskrevet, og har arbejdet med tekniske produkter

 • -                     Har minimum fem års erfaring med komplekst værdibaseret salg

 • -                     Har gerne en kommerciel uddannelse

 • -                     Både evner det basale salgsarbejde såvel som det dybt strategiske

 • -                     Er drevet af at skabe resultater, nu og på langt sigt og arbejder målrettet for at nå                             virksomhedens - og dermed dine mål

 • -                     Har naturlig gennemslagskraft og kommunikative evner, som gør dig i stand til at                           formidle dine budskaber på et højt niveau

 • Vi tilbyder:

 • -                     Et spændende job i en uformel, men professionel organisation, med passionerede                             kollegaer

 • -                     En stilling i en virksomhed med stort vækst potentiale

 • -                     Stor frihed og medansvar for strategien i dit arbejde

 • -                     Lønpakke afspejlende dine kvalifikationer

 • -                     Store muligheder for personlig og faglig udvikling samt opbyggelse af netværk

 • -                     Kvalitetsprodukter og et stærkt brand


I denne rekruttering samarbejder vi med SalesOnly og deres Senior Rekrutteringskonsulent Andreas Ilkjær. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Andreas på +45 31 40 92 73. Vi ser meget frem til at modtage dit CV og et personligt brev.


Bemærk at kun ansøgninger registreret via www.salesonly.dk vil blive taget i betragtning til stillingen.