|

Få tilsvarende job via e-mail for

GIS- og datamedarbejder

 
 
 
 
 
 
 

GIS- og datamedarbejder

TM-Digital

Beliggenhed: Horsens

 

Brug af GIS og data spiller en stadig større rolle i kvalitetssikring af den kommunale sagsbehandling og i dialogen med borgere og erhvervsliv. Dette har vi fuldt fokus på i Horsens Kommune, og vi mander derfor op på GIS-området med henblik på at udstille og udbrede brugen af data i beslutningsgrundlag og til sagsbehandling via WebGIS.
 
Vores nye medarbejder skal i samarbejde med brugerne udvikle digitale løsninger på baggrund af fagdata, kombineret med geodata til præsentation på WebGIS. Derudover skal vedkommende arbejde med drift og vedligehold af vores GIS-værktøjer samt med vejledning og undervisning i brugen af disse.
 
I Horsens Kommune har vi opbygget et geospatialt miljø, der danner grundlag for servicering af hele kommunen, og som kan stille data til rådighed for alle internt såvel som eksternt. Platformen består af en PostGIS database, som leverer data til brug i Spatial Suite WebGIS og desktop. Derudover anvendes FME til en del af dataflowet. Det vil være en fordel, men ikke en betingelse, at du har kendskab til lige netop denne platform.
 
Kvalifikationer
 
Din uddannelse er ikke så afgørende. Vi lægger mere vægt på, at du har et erfaringsgrundlag, der modsvarer det vi har beskrevet ovenfor. Det betyder, at du
  • kender til GIS og har erfaring med brug af GIS-værktøjer.
  • kan arbejde med SQL og databaser.
  • er hurtig til at sætte dig ind i nye systemer og deres integrationer.
  • forstår vigtigheden af at sætte data i spil i en større sammenhæng.
  • er serviceminded og kan sætte dig ind i brugernes behov.
  • har en positiv tilgang til dit arbejde, kollegerne og brugerne.
 
Lidt om os
 
Vi tilbyder et spændende job med dygtige kolleger og en uformel omgangstone, hvor du vil få stor indflydelse på det daglige arbejde. Du vil blive en del af Teknik og Miljøs datateam, der består af fire medarbejdere. Teamet arbejder både sammen og med selvstændige opgaver. Disse omfatter blandt meget andet drift og udvikling af GIS, sikring af fælles data, databaser og registre, sammenstilling af geodata med andre data til analyseformål og deltagelse i digitale projekter.
 
Ansættelsesvilkår
 
Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse hurtigst muligt. Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Lønnen forhandles med den forhandlingsberettigede fagorganisation.
 
Ansøgningsfristen er den 17. marts 2017.
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 13, 2017.
 
Mere information
Vil du vide mere om jobbet, så ring til Data-teamet og tal med Helle Dybro (7629 2559) eller Anne-Marie Mortensen (7629 2556).