|

Få tilsvarende job via e-mail for

Børnesygeplejerske

 
 
 
 
 
 
 

Børnesygeplejerske

Aleris Omsorg A/S

Beliggenhed: Lille Skensved

 

 
 

Aleris Omsorg søger kompetente børnesygeplejersker og assistenter til specialopgave i privat hjem

 
Aleris Omsorg har indgået kontrakt med Køge Kommune omkring pleje af en handicappet dreng. Opgaven stiller krav om høje faglige kompetencer og skal leveres af sygeplejersker i tidsrummet 07 til 23 og af social og sundhedsassistenter fra 23-07.
Drengen er psykisk og fysisk handicappet og har behov for kontinuerlig overvågning 24 timer i døgnet. Døgnet dækkes i treholdsskift med vagter af 8 timers varighed.
Vi søger derfor:
 
  • Autoriserede sygeplejersker til fast stilling på 24-26 timer pr. uge i dagvagt og aftenvagt
  • Autoriserede social og sundhedsassistenter til fast stilling på 28 timer per uge i nattevagt
For alle ansøgere er det et krav, at man skal have erfaring fra lignende opgaver med fysisk og psykisk handicappede og skal kunne trives med et arbejde, der foregår i et privat hjem. Det er desuden et krav, at man skal kunne indgå i et borgerfokuseret samarbejde med pårørende, kommune, hospital og andre relevante samarbejdspartnere.
For sygeplejersker skal man desuden kunne opfylde følgende krav:
 
  • Viden om og erfaring med instrumentielle sygeplejeopgaver, som parenteral ernæring, sondeernæring via pumpe, RIK og tarmskylning
  • Pædiatrisk erfaring
Aleris er en privat virksomhed, som arbejder inden for pleje, handicap, diagnostisk og behandling i Danmark, Norge og Sverige.
I Danmark består Aleris af Aleris-Hamlet Hospitaler og Aleris Omsorg.
 
Aleris Omsorg driver plejecentre, hjemmepleje, hjemmesygepleje, genoptræningscentre og handicapbotilbud og har ca. 1000 medarbejdere i Danmark.
 
I Aleris Omsorg sætter vi det enkelte individ i centrum og skaber OMSORG, TRYGHED og TRIVSEL, for såvel borgere, pårørende og medarbejdere. Med udgangspunkt i vores værdier – omtanke, professionalisme, engagement og nytænkning – gør vi en forskel i hvert eneste møde.
 
Aleris Omsorg har overenskomst med FOA og DSR.
 
Vil du vide mere om stillingerne kan du kontakte daglig leder Tina Søgaard tina.sogaard@aleris.dk Tlf.30 78 54 14 eller kvalitetschef karin.kappel@aleris.dk Tlf. 41 74 17 08
 
Ansøgning sendes til Tina Søgaard på ovenstående mailadresse.
Vi indkalder løbende til samtaler.