|

Få tilsvarende job via e-mail for

Sygeplejerske til mindreårig d...

 
 
 
 
 
 
 

Sygeplejerske til mindreårig dreng

Aleris Omsorg A/S

Beliggenhed: Lille Skensved

 

 
 

Aleris Omsorg søger kompetente sygeplejersker til specialopgave i privat hjem

 
Aleris Omsorg har indgået kontrakt med Køge Kommune omkring pleje af en handicappet dreng. Opgaven stiller krav om høje faglige kompetencer og skal leveres af sygeplejersker i tidsrummet 07 til 23 og af social og sundhedsassistenter fra 23-07.
Drengen er psykisk og fysisk handicappet og har behov for kontinuerlig overvågning 24 timer i døgnet. Døgnet dækkes i treholdsskift med vagter af 8 timers varighed.

Vi søger derfor:
  • Autoriserede sygeplejersker til fast stilling på 24-26 timer pr. uge i dagvagt og aftenvagt
  • Timelønnede sygeplejersker til afløsning i hjemmet
Det er en fordel, at du har erfaring fra lignende opgaver med fysisk og psykisk handicappede og det er vigtigt at du kan trives med et arbejde, der foregår i et privat hjem. Vi forventer, at du er i stand til at indgå i et borgerfokuseret samarbejde med pårørende, kommune, hospital og andre relevante samarbejdspartnere.

I forbindelse med ansættelse vil du modtage grundig oplæring både i hjemmet og på Hvidovre Hospital. Det er dog en klar fordel, at du har erfaring med og viden om instrumentielle sygeplejeopgaver, som parenteral ernæring, sondeernæring via pumpe, RIK og tarmskylning

Aleris er en privat virksomhed, som arbejder inden for pleje, handicap, diagnostisk og behandling i Danmark, Norge og Sverige.
I Danmark består Aleris af Aleris-Hamlet Hospitaler og Aleris Omsorg.
 
Aleris Omsorg driver plejecentre, hjemmepleje, hjemmesygepleje, genoptræningscentre og handicapbotilbud og har ca. 1000 medarbejdere i Danmark.
 
I Aleris Omsorg sætter vi det enkelte individ i centrum og skaber OMSORG, TRYGHED og TRIVSEL, for såvel borgere, pårørende og medarbejdere. Med udgangspunkt i vores værdier – omtanke, professionalisme, engagement og nytænkning – gør vi en forskel i hvert eneste møde.
 
Aleris Omsorg har overenskomst med FOA og DSR.
 
Vil du vide mere om stillingerne kan du kontakte daglig leder Tina Søgaard tina.sogaard@aleris.dk Tlf.30 78 54 14 eller kvalitetschef karin.kappel@aleris.dk Tlf. 41 74 17 08
 
Ansøgning sendes til Tina Søgaard på ovenstående mailadresse.
Vi indkalder løbende til samtaler.